Boodschap uit de Natuur 20 oktober 2014

20 oktober t/m 26 oktober 2014

Verbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen. Het is jammer dat de Natuurwezens in kwaad daglicht zijn komen te staan want dat klopt absoluut niet.
Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik wekelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft.

 

Boodschap uit de Natuur voor 20 oktober t/m 26 oktober 2014

De kaarten bij kaarslicht

Maandag en dinsdag
Het zijn de laatste dagen van de afnemende Maan. Dat is een goede periode om los te laten. Het wordt ons aangeraden om onszelf te reinigen van een gewoonte of gedrag en bijvoorbeeld voedsel dat ons niet langer dient. Wat ik er vooral bij voel is dat we negatieve gedachten moeten los laten en ons niet moeten laten gek maken door de media! Als we dat doen, maken we de weg vrij om met weinig inspanning naar een nieuw gebied in ons leven te gaan. Probeer dit bewust en onderzoekend te doen. Hierdoor kun je beoordelen of het te vertrouwen is en je vervolgens met het project en/of de mensen die je hierbij helpen te verbinden.
Woensdag en donderdag
Er staat je veel geluk en voorspoed te wachten. Geniet van al het goeds in je leven. Mogelijk is er een grote viering op komst en vergeet ook niet om het goede in je leven bewust te vieren. Donderdag is het de donkere Maan van Samhain. Samhain, wat van oorsprong werd gevierd tijdens de Volle Maan in het teken Schorpioen, is een van de grootste vieringen op het wiel van het jaar. Tegenwoordig wordt het vaak in de nacht van 31 oktober op 1 november gevierd. Deze viering is oorspronkelijk de overgang naar het Keltische nieuwe jaar. Een goed moment om stil te staan bij de dingen die je bereikt hebt en de richting die je in het nieuwe jaar in wil gaan.Ook deze kaart wijst op de kracht van de gemeenschap. Kijk eens in hoeverre je actief kunt deelnemen in een groep of vereniging. Dit verrijkt je leven. En vieren samen met anderen mensen vergroot het feestelijke gevoel!
Vrijdag, zaterdag en zondag
Als je druk voelt of zorgen hebt, besef dan dat iets kleins je leven kan veranderen, in positieve zin. Deze kaart wijst op hulp uit onverwachte hoek. Gebruik ook hier de kracht van de gemeenschap. Als de mensen om je heen weten wat er in je omgaat, krijgen ze ook de kans om je te helpen. Mensen willen over het algemeen echt heel graag helpen, nodig zijn. Besef ook dat een zinnetje dat je toevallig hoort of iets dat je toevallig leest, je op een idee kan brengen dat je leven verandert.

Onze week
We zijn nog steeds volop bezig met het kinderboek dat ik aan het uitgeven ben. Deze week geef ik de drukker officieel groen licht! Daarnaast ga ik een proefdruk laten maken zodat ik weet wat ik nog moet aanpassen aan de opmaak van het boek. Mocht je meer willen weten over mijn boek, kijk dan eens op www.lappielapin.nl. Over de kracht van de gemeenschap gesproken. Om het boek te kunnen laten drukken, maak ik gebruik van ‘crowdfunding’. Dat betekent concreet dat het boek al sinds een maand te koop is. Van de opbrengst van de verkochte boeken laat ik de eerste oplage drukken. Ik vind het erg leuk om het op deze manier aan te pakken omdat ik merk hoe leuk mensen op mij en mijn boek reageren. Ik heb zelfs in de krant gestaan. Lappie heeft ook een Facebook-pagina. Je kunt de pagina liken via de website van Lappie Lapin (de hoofdpersoon van het boek).

Wil jij ook graag een boek? Bestel deze dan op lappiebestellen@gmail.com!

Je kunt met mij een persoonlijke kaartlegging afspreken. Je kunt me hiervoor bellen op 0619802463. Meer informatie vind je ook op de pagina ‘plantenorakel’.

Een hele fijne week gewenst!
PlantAardige groet,
Merel Burggraaf

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s