Boodschap uit de Natuur 17 november 2014

17 november t/m 23 november 2014

Verbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen. Het is jammer dat de Natuurwezens in kwaad daglicht zijn komen te staan want dat klopt absoluut niet.
Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik wekelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft.

 

 Boodschap uit de Natuur voor 17 november t/m 23 november 2014

Maandag en dinsdag
De kaarten geven aan dat er een grote viering op stapel staat. En in ieder geval dat je echt moet genieten van al het goede in je leven. Wat me vooral opvalt aan deze boodschap is dat de mensen om je heen, de gemeenschap, erg belangrijk is. Kijk bij ieder contact naar wat je mogelijk verbindt met de ander. We zijn snel geneigd om kritisch of bevooroordeeld te zijn. En dat terwijl een dieper contact juist waardevol kan blijken.
Woensdag en donderdag
Hou je aandacht vast op dat wat nu gebeurt in je leven. Mogelijk start je met een nieuw begin en in dat geval is het erg belangrijk om goed op te letten, zodat je er alles uit kunt halen. Muntthee kan je goed helpen om je levendigheid en helderheid te behouden. Zeker in een wereld vol prikkels. Het drinken van Muntthee is een goed advies in dit geval want we worden met nadruk gewezen op het feit dat we initiatief moeten blijven tonen voor vernieuwing! Dat kan natuurlijk alleen met een heldere geest.
Vrijdag, zaterdag en zondag
Ook in het weekend worden we gewezen op het belang van onze contacten. Blijf open en blijf in gesprek. Hoewel iemand stekelig kan overkomen, kan een dieper contact waardevol blijken te zijn. Wees je bewust van het feit dat de eerste indruk mogelijk niet klopt en dat het contact zich kan ontwikkelen tot iets waardevols.

Veel aandacht voor het moment, dat wat je wil bereiken en voor elkaar dus deze week.

Onze week
Zoals jullie gemerkt hebben, is het nog erg druk. Over twee weken komt mijn kinderboek Lappie Lapin uit. Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws! Daarnaast staan we op 14 december a.s. op de Winter in Zuid markt (in Tilburg). Echt hartstikke leuk en het behoeft weer veel voorbereiding. Het aanvullen van onze producten en de aankleding van een Kerst-kraam bijvoorbeeld. Natuurlijk ligt mijn boek die dag ook in de kraam, dus als je nog een mooi cadeau zoekt voor een kind!
John is zijn cd aan het ontwikkelen. Ik vind het persoonlijk al erg mooi en ontspannend klinken. Zeker omdat de Ierse Natuur met zijn intense klanken verbonden zijn.

Je kunt met mij een persoonlijke kaartlegging afspreken. Je kunt me hiervoor bellen op 0619802463. Meer informatie vind je ook op de pagina ‘plantenorakel’.

Een hele fijne week gewenst!
PlantAardige groet,
Merel Burggraaf

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s