Boodschap uit de Natuur Augustus 2016

Boodschap uit de NatuurVerbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen.

Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik maandelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft. Je kunt met mij ook een uitgebreide persoonlijke kaartlegging afspreken als je meer inzicht wil in een bepaalde situatie. Neem daarvoor gerust contact met me op.

Voor elke kaartlegging stem ik me energetisch af met behulp van onder andere kaarsen.

Voor elke kaartlegging stem ik me energetisch af met behulp van onder andere kaarsen.

Boodschap voor Augustus
De kaartlegging van deze maand ligt in lijn met die van juli. Hoewel deze weer simpel lijkt, is de boodschap wel heel krachtig en ook positief vind ik.

Kaart 1
Knoflook
Knoflook is een reiniger en smaakmaker tegelijkertijd. In deze boodschap betekent dit dat het de bedoeling is dat er iets wordt gereinigd in je leven, maar door iets toe te voegen in plaats van door iets weg te laten. We zijn vaak geneigd om iets dat ons niet meer dient of zint weg te laten. Dat hoeft niet altijd. Soms kun je iets toevoegen. Ik geef een voorbeeld. Stel dat je je niet happy voelt in je werk. Dan is het nu niet de bedoeling dat je zomaar ontslag neemt, maar je kunt beter iets ernaast doen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Zo heb ik jaren naast mijn werk geschilderd. Dit geeft ‘smaak’  aan je leven. Daarnaast biedt het ook kansen want zoiets kan uitgroeien tot een hobby waar je van kunt leven.
Daarnaast wordt er aangegeven dat hetgeen je toe moet voegen iets is dat uit het verleden komt. Het is iets dat je aandacht weer trekt.
Kaart 2
Keltische boon
Deze kaart sluit helemaal aan bij de eerste kaart. Iets dat jij ‘dood’ waande komt terug in je leven. Een relatie of project dat je dacht te hebben ‘begraven’ komt terug en er is een grote kans dat dit ook ‘vrucht gaat dragen’ en dus succesvol is. Zoals de Keltische boon als voedsel dient zo zal deze relatie of dit project je ook voeden. Het zal bijdragen en toevoegen aan je leven.
Kaart 3
Verbena
Bij deze kaart wordt gewezen op hulp van anderen. Aanvaardt deze hulp gerust, toon je dankbaarheid en accepteer het. Het is door het aannemen van deze hulp dat jij ook meer kunt doen en zelf meer voor anderen kunt betekenen. Zo zijn we allemaal met elkaar verbonden en hebben we elkaar allemaal nodig. Op deze manier zet je een mooie cyclus voort van menselijkheid en creatieve bloei. Deze kaart kan ook wijzen op het tot elkaar brengen van twee onverzoenbare partijen. Dit kunnen mensen zijn, maar het kunnen ook twee aspecten in je leven zijn die je lastig kunt combineren, maar met de hulp van anderen lukt dit wel.

Ik ben benieuwd wat augustus jou gaat brengen 🙂  Voor mij staat er wel heel wat op stapel merk ik al. Het is nog een beetje te vroeg om er al over te schrijven. Deel gerust in een reactie op Facebook (onder deze post) wat deze kaartlegging voor jou betekent!!

Voor de maandelijkse kaartlegging gebruik ik over het algemeen 3 kaarten met soms een bonuskaart erbij. Je kunt ook een persoonlijke kaartlegging met mij afspreken. Dat is altijd een uitgebreide kaartlegging. Je stelt me dan een open vraag via de mail en op een afgesproken tijd doe ik de kaartlegging en ontvang je van mij een verslag. Wil je hier meer over weten en wil je ook graag een recensie lezen? Klik dan gerust op deze link:  https://dekruidenmaan.nl/plantenorakel/

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s