Een Nieuwe Aanwinst – Arthurian Tarot

Arthurian Tarot

Arthurian Tarot

Ik heb duidelijk twee kanten. De ene kant is mijn therapeutische kant, waarbij ik zuiver medisch en ook holistisch en coachend Kruidengeneeskundige consulten geef. Mijn andere kant is die van intuïtieve raadgever waarbij ik gebruik maak van orakelsets die een binding hebben met de Natuur, zoals het Plantenorakel dat ik regelmatig bij Pleïade gebruik wanneer ik je kennis laat maken met mijn werk.
Wanneer ik een kaartlegging voor je doe met mijn orakels leg ik contact met Gidsen en Natuurwezens. Enkele jaren geleden kwam een goede vriendin logeren, een wijze vrouw die haar sjamanistische gaven inzet om mij op mijn pad te begeleiden wanneer ik dat nodig heb. Ze weet wat ik doe met de kaarten en vroeg me een kaartlegging te doen. Toen ik me hierop voorbereidde en contact maakte met mijn kaarten, zei ze dat ze mij zag terug gaan naar een vorig leven wanneer ik met kaartleggingen bezig ben.
Dat voelt voor mij heel kloppend. Het is namelijk zo dat ik dan contact maak met een heel oud stuk in mezelf, een andere dimensie of sfeer, iets dat voor mij heel vertrouwd voelt en waar ik mij verbonden voel met de Gidsen en Natuurkrachten om me heen.
Tot de Tarot heb ik me echter nooit aangetrokken gevoeld, tot ik bij Pleïade mijn werk aan het promoten was. Natuurlijk snuffel ik ook altijd rond in die heerlijke winkel. Ik trof een tarot-set aan die me wel leek te roepen, één met een Keltische sfeer. Maar goed het was tarot en ik wist niet goed of ik daar ook wat mee wilde. Afgelopen zaterdag was ik weer bij Pleïade in Tilburg om mijn kaartleggingen bekend te maken en weer trok deze Keltische Tarotset van King Arthur mij enorm aan. Ik besloot het te kopen en had vertrouwen dat deze set een mooie aanvulling zou zijn op wat ik al heb.
De KruidenMaan Merel Burggraaf GrailMaiden
Dit is een Keltische set met Keltische archetypen en heeft daardoor een diepe verbinding met mijn ziel. Mijn ziel is Iers, mijn hart ligt in Ierland en ik ontwikkel me al jaren bij de Order of Bards, Ovates and Druids waardoor ik nu ook Bard ben (de Bardic grade, is de eerste graad). Deze Arthur tarot kon dus alleen maar positief uitpakken. Vanavond heb ik de test gedaan met een serieuze vraag over een onderwerp waarin ik oprecht meer inzicht wilde hebben. Ik leg haast nooit kaarten voor mezelf, maar nu vond ik het wel gepast. Ik kijk niet meer op van de precisie van de kaarten waarmee ik werk en de aanvullende boodschappen, maar vanavond stond ik behoorlijk versteld. Tarot gaat heel diep. Dit was een legging met 11 kaarten en het was een sluitend geheel, precies in lijn met waar ik mee bezig ben en een antwoord dat heel ‘down to earth’, praktisch en behulpzaam is. Ik voelde zoveel herkenning. En over herkenning gesproken… ik maak regelmatig bijzondere dingen mee met de kaarten, zo ook met deze set. Ik heb vóór de kaartlegging energetisch verbinding gemaakt met deze set zodat ik er goed mee kan werken. Er viel een kaart uit tijdens het voorstellen; the Grail Maiden, dit tarotdek liet me weten dat ik herkend werd en ik voelde direct dat de verbinding tot stand gekomen was.

Vanaf nu werk ik dus ook met deze bijzondere set, meer over mijn kaartleggingen vind je op PLANTENORAKEL en TAROT
Neem gerust contact met me op als je een persoonlijk advies van me wil.

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s