Proefpersonen Touch for Health – update

Wiel van Touch for Health Merel Burggraaf De KruidenMaan kruidengeneeskunde kinesiology TilburgAangezien Facebook kennelijk mijn reacties op jullie niet altijd doorgeeft, ook even via deze weg een kleine update op welke tijdstippen nog vrij zijn voor de proefconsulten Touch for Health.

1 september is VOL

3 september VRIJ
10.00 – 10.45 uur
10.55 – 11.40 uur
11.50 – 12.35 uur
12.40 – 13.25 uur

10 september VOL
Ik heb twee gegadigden voor de laatste plek en hier is waar Facebook voor onduidelijkheid zorgt. Ik wacht een reactie af van een dame die heeft gereageerd en anders heb ik iemand anders die deze laatste plek graag wil. Voor nu lijkt deze datum dus vol. Mocht er toch een plek vrij blijken dan zal ik dit vermelden.

Aanmelden voor een van de tijdstippen kan door mij te bellen op 06 1980 2463. Neem gerust contact met me op.

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s