Boodschap uit de Natuur September 2016

Boodschap uit de NatuurVerbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen.

Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik maandelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft. Je kunt met mij ook een uitgebreide persoonlijke kaartlegging afspreken als je meer inzicht wil in een bepaalde situatie. Neem daarvoor gerust contact met me op.

De Kaarten van September 2016! Prachtig :)

De Kaarten van September 2016! Prachtig 🙂

Boodschap voor September
Ik schreef net al een mooi stukje op onze Facebookpagina waarin een gechannelde boodschap is verwerkt die een bepaalde cirkel rond maakte. In deze boodschap voor september zit ook een prachtige verbinding die de cirkel rond maakt.

Kaart 1
Klimop
Ik krijg door dat het belangrijk is dat je dat stille punt in jezelf vindt omdat je dan ontvankelijk wordt voor je intuïtie, je gevoel en ook voor bijvoorbeeld creatie/creativiteit. Je kunt dan iets ontvangen dat groter is dan je eigen persoonlijkheid. Vind je het lastig om bij dat stille punt te komen (daar waar rust en liefde heerst), kijk dan naar wat jou blokkeert en werk daaraan om het op te lossen. Op die manier maak je ruimte in jezelf, een voorwaarde om ontvankelijk te kunnen zijn.
Kaart 2
Verbena
Ook deze kaart geeft aan dat je in je leven geïnspireerd wordt, dat wil zeggen dat je iets ontvangt dat geïnspireerd is door iets groters. Ook deze kaart geeft aan dat je bepaalde beperkingen/conflicten dient op te lossen om te kunnen ontvangen. Gelukkig geeft deze kaart ook een stukje van de oplossing 🙂 Er wordt aangegeven dat er een zegenrijke kringloop in gang is gezet. Jouw goede daden leiden tot positieve daden van anderen. Het is daarbij goed om je te richten op het dankbare gevoel dat je daarbij kunt hebben. Dankbaarheid is een grote kracht waarmee je juist meer goedheid en positiviteit aantrekt (en uiteraard ook weer kunt geven). Dankbaarheid is mooi 🙂 het zet zoveel in gang.
Kaart 3
Borage
Put kracht uit je moed. Vind je het spannend wat je te doen staat? Denk dan aan het grotere belang, het belang van degenen die je ermee dient (dat kun je ook zelf zijn!). Ga staan voor wat jij rechtvaardig/kloppend vindt en verlies je niet in de details. Een beetje loslaten is nooit weg. Juist als je los laat, komt het naar je toe. Loslaten vergt ook moed en dat heb jij.

Voor de maandelijkse kaartlegging gebruik ik over het algemeen 3 kaarten met soms een bonuskaart erbij. Je kunt ook een persoonlijke kaartlegging met mij afspreken. Dat is altijd een uitgebreide kaartlegging. Ook is een uitgebreide Tarotlegging uit de Arthurlegende mogelijk. Je stelt me dan een open vraag via de mail en op een afgesproken tijd doe ik de kaartlegging en ontvang je van mij een verslag. Wil je hier meer over weten en wil je ook graag een recensie lezen? Klik dan gerust op deze link:  https://dekruidenmaan.nl/plantenorakel/

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s