Kaartleggingen, gewoon even benieuwd!

Een kaartlegging geeft zoveel inzicht!

Al een hele tijd doe ik iedere maand een kaartlegging voor je. Ik heb er nog nooit één overgeslagen en ik doe ze met heel veel plezier! Deze maand is het me nog niet gelukt. Dit komt omdat ik deze maand, naast al onze drukke bezigheden, mijn lieve paard heb verhuisd. Ik kon een veel betere plek voor hem krijgen. Een paard verhuizen is echter nog niet zo makkelijk. Ze moeten enorm wennen en mijn paard heeft al veel meegemaakt. Dat is juist waarmee ik hem help. Ik ben daarom extra bij hem in deze periode ❤ .

Dank je wel voor het begrip namens mij en Hippie Boy!!

En omdat ik nu toch al veel te laat ben met mijn kaartlegging, dacht ik eens even iets anders te proberen. Ik wil je vragen of je mijn kaartleggingen graag leest met onderstaande poll! Dat is voor mij wel een beetje spannend natuurlijk, maar ik ben toch wel erg nieuwsgierig! Vul jij mijn poll in (zie onder)? Heel erg bedankt!
Hartelijke groet,
Merel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s