Consult

Recensies
Afgelopen maanden heb ik een aantal consulten bij Merel gehad om te kijken of er iets te doen was aan mijn klachten m.b.t. de fibromyalgie. (pijn, moe, onrustig slapen) We zijn aan de slag gegaan met kruidentincturen, touch for health behandelingen en vitaminen. Geen moment spijt van gehad, want het heeft me veel opgeleverd. Zowel op lichamelijk als emotioneel/spiritueel niveau. Merel is open, vriendelijk, eerlijk en een heel warm mens en als je met haar een consult hebt is het meer alsof je met een vriendin zit te praten. Echt een aanrader als je wilt kijken of een natuurlijke wijze je met bepaalde klachten kan helpen. Overigens zijn Merel haar kaartleggingen of John zijn klankschalen concerten ook een aanrader. Bedankt Merel, je bent een schat. liefs Marja (januari 2017)

Merel is een eerlijk, warm en toegankelijk persoon. Ze oordeelt en veroordeelt niet; ik durf alles aan Merel te vragen. Daarom ervaar ik een consult zeer prettig. Merel legt alles goed uit, doet nauwkeurig onderzoek en maakt zeer zorgvuldig een verslag. Ook kan ik altijd terecht met een vraag nadien en krijg ik snel een reactie.
Martine uit Tilburg (augustus 2016)

Shamanic Sound Healings & Soul Retrievals (& Extraction)
De Sjamanistische behandelingen die we doen voor je zijn werkelijk prachtig en zorgen ervoor dat blokkades worden opgeheven en dat je weer steeds meer je ware zelf wordt. Daarnaast is het zo dat het een veel breder effect heeft want doordat jouw leven verandert, verandert de wereld om je heen ook en dat is hard nodig!

Space Drum

Sjamanistische Healings

Sjamanistische Behandelingen in de Natuur
Op een heel rustige plek te midden van 3 natuurgebieden hebben wij ons immens fijne Natuurhuisje waar wij Sjamanistische behandelingen geven. Die rust en natuur heeft grote voordelen. Sjamanisme doe je namelijk in samenwerking met onder andere Spirits uit de Natuur en ook is hier veel minder straling en andere verstorende factoren die je in de stad vindt. Het is heel bijzonder en krachtig om hier onze sjamanistische behandelingen te ondergaan.

Hoe zet je dit waardevolle proces voor jezelf in gang?
Je mailt naar dekruidenmaan@gmail.com of je belt naar 0619802463 (laat eventueel een voicemailbericht achter zodat we je snel kunnen terug bellen).
We nemen vervolgens contact met je op om na te gaan wat we precies voor je kunnen doen en plaatsen je vervolgens op de wachtlijst. Zodra er een plaats ontstaat, plannen we je (in overleg) in.

Je kunt kiezen voor een Sjamanistische healing door John óf Merel. De kosten zijn dan € 50 per uur (de duur is maximaal 2 uur).
En je kunt kiezen voor een Sjamanistische healing door John én Merel waardoor er twee healings tegelijk plaats vinden. De kosten zijn dan €75 per uur (de duur is maximaal 2 uur).

Neem gerust contact met ons op.

Overige Tarieven, Annulering en Disclaimer
Kruidengeneeskunde/Inzichtsconsult (met de kaarten)
Eerste Kruidengeneeskundig consult (45 minuten) € 65 (excl. tincturen e.d.)
Vervolgconsult Kruidengeneeskunde (30 minuten) € 45 (excl. tincturen e.d.)
Telefonisch Kruidengeneeskundig consult (maximaal 15 minuten) € 20 (excl. tincturen)

Klankschaalmassages
Klankschaalmassage/Klanktherapie (50 minuten) € 65
Klankschaalvoetmassage (30 minuten) € 45 (speciaal afgestemde aromatherapie + €3)
Vraag ook naar onze strippenkaarten zodat je met korting een serie klankmassages kunt ondergaan!

Healing
Krachtige combinatie Klankmassage en Healing (John en Merel samen) (60 minuten) € 99

Artsadvies
Wij vinden het erg belangrijk te vermelden dat onze behandelingen/consulten/massages nooit het advies van een arts mogen vervangen. Bij alle klachten is het belangrijk om een arts te raadplegen en door de arts een diagnose te laten stellen.

Verantwoordelijkheid
Je blijft zelf verantwoordelijk voor het proces van genezing. Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van je eigen inzet en betrokkenheid. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid.

Annulering
Voor al onze diensten geldt dat er uiterlijk 48 uur van te voren dient te worden afgezegd om kosten te voorkomen.
Bij annulering tussen 48 en 24 uur van te voren, wordt 50% in rekening gebracht bij u.
Bij annulering binnen 24 uur van te voren, wordt 100% in rekening gebracht bij u.
Voor workshops en cursussen geldt aanvullend dat er bij annulering tot 48 uur voor de workshop/cursus €15 euro administratiekosten in rekening worden gebracht.

Door bij ons een afspraak te maken, ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Advertisements

2 thoughts on “Consult

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s