Klank- en Kruidenworkshops

John en Merel geven samen allerlei workshops op het gebied van Klank & Kruiden. Deze pagina zal nog verder worden aangevuld, maar om je een indruk te geven hier alvast een klein overzicht.

Klankschaalconcerten
Wij zijn ingehuurd door bedrijven (zoals zorgcentra en Yogacentra) om prachtige helende Klankschaalconcerten (met of zonder de heerlijke aanvulling Aromatherapie) te geven. Ook voor een eigen groep wordt dit regelmatig georganiseerd (bijvoorbeeld een vriendinnengroep, familiebijeenkomst of een vereniging). Wij organiseren ook vaak zelf Klankconcerten die we ‘Oase van Stilte’ noemen op verschillende locaties zoals de prachtige nieuwetijdswinkel Pleïade in Tilburg.
Tijdens zo’n Klankschaalconcert lig je lekker ontspannen te luisteren naar de intense klanken die John met veel zorg voortbrengt met zijn klankschalen. John staat erom bekend met veel zorg, rust, liefde en intensiteit te spelen. Aangezien Klankschalen een zeer diepgaand effect hebben, is het van belang dat deze vakkundig en met zorg worden bespeeld. John is gediplomeerd Peter Hess Klanktherapeut.
Om je een impressie te geven van de sfeer tijdens zo’n prachtig concert en ook van door John geproduceerde klanken hebben we onderstaand filmpje gemaakt. Wil je graag een concert organiseren of deelnemen aan een van onze concerten? Stuur dan even een mail naar dekruidenmaan@gmail.com of bel even naar 06 1980 2463 (bij geen gehoor inspreken dan bellen we binnen 24 uur terug).

Workshop crème maken
Een populaire workshop is de workshop crème maken. Een heel leuk uitje voor vrouwen onder elkaar. Als vriendinnenuitje, vrijgezellenuitje of om je moeder en zussen mee te verrassen. Neem voor de mogelijkheden even contact met me op, 06 19802463.
Tijdens deze gezellige én interessante workshop maak je 2 potten heerlijke crème op natuurlijke basis. Het is leuk en verrassend het proces van crème maken zélf mee te ervaren!
Voor de pauze maak je de heerlijke verzorgende crème. Na een pauze met koffie, thee en iets lekkers, gaan we aan de slag met het geven van een geur en weldadige werking aan de crème. Er is voldoende keuze waardoor je een hele persoonlijke crème kunt maken en zelfs kunt kiezen voor bijvoorbeeld een dag- en nachtcème. Of wat dacht je van heerlijke verzorgende crème voor je voeten?

Waar en wanneer?
Op deze website en op Facebook geef ik de data aan wanneer ik deze workshop plan. Je kunt natuurlijk ook deze workshop voor je eigen groep plannen. Neem gerust contact met mij op (dekruidenmaan@gmail.com of 06 1980 2463)!

Foto’s

Workshop Crème maken

Workshop Crème maken

Crème maken, even tijd voor vrouwen onder elkaar!

Crème maken, geur geven

Geuren kiezen

Geuren kiezen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s