Yoga Evenement

Wij zijn allebei een grote fan van Yoga en ontmoeten door ons werk in de praktijk regelmatig hele fijne Yogadocenten met wie wij evenementen organiseren. Op deze pagina lees je meer over het eerstvolgende evenement en via het contactformulier kun je je direct aanmelden.

Voor ons volgende evenement op 18 juni 2017 zijn wij een hartstikke mooie samenwerking aangegaan met Sanne Aruna Bogers van Yoga Puur Breda. Voor herhaling vatbaar denken wij. Informatie over Sanne en haar kwaliteitsvolle Yogalessen vind je HIER. En natuurlijk kun je haar Facebookpagina liken: Facebookpagina Yoga Puur Breda.

De KruidenMaan Yoga Puur Tilburg Breda Kruidengeneeskunde Klankschaaltherapie Klankschaalconcert Yoga evenement 2
Evenementsinformatie
Op 18 juni 2017 geven wij met zijn drieën de eerste Puur Klank & Yoga Wellness ochtend te Breda.
Het doel van deze ochtend is het volledig kalmeren van je zenuwstelsel en je ademhaling. Daarnaast zijn een aantal asana’s (Yogahoudingen) bedoeld om de rug te versterken (waar dan ook het centrale zenuwstelsel doorheen loopt). De voordelen van een relaxt zenuwstelsel en een diepe ademhaling is dat het de weerstand verhoogt, gunstig is voor ontelbaar veel functies van het lichaam, je makkelijker bij jezelf blijft en ook intuïtiever kunt zijn waardoor je goed je gevoel kunt volgen. Een sterke rug geeft je daarnaast letterlijk meer ruggengraat en kracht.

Wat gaan we precies doen voor je?
We hebben hiervoor een programma ontwikkeld dat volledig bij dit doel aansluit. Alle aspecten van deze ochtend zijn daarom haarfijn op elkaar afgestemd. De diepgaande invloed op je zenuwstelsel werkt nog 24 tot 48 uur door. Pure Wellness speciaal voor jou.
We starten de ochtend met een klankontspanning door John Burggraaf, Peter Hess Klanktherapeut bij Praktijk De KruidenMaan. Daarna volgt er een pure Yogales, verzorgd door Sanne Aruna Bogers van Yoga Puur, waarbij alle asana’s worden ondersteund door het helende effect van de klankschalen. We sluiten af met een bijzondere Yoga Nidra (betekent letterlijk ‘slaap van de Yogi’s), een geleide meditatie waarbij alles wat je gedaan en gevoeld hebt tijdens de Yogales en klankontspanning nog eens verder wordt geïntegreerd.
En omdat het altijd nóg fijner kan, wordt dit allemaal ondersteund met behulp van Aromatherapie. Merel Burggraaf, Kruidengeneeskundige bij Praktijk De KruidenMaan, kiest hiervoor geuren die de meditatieve staat verdiepen, het hart openen en het zenuwstelsel en de ademhaling tot rust brengen. Na afloop hebben we voor iedereen heerlijke Kruidenthee en wat lekkers.

Programma:
10.00 uur ontvangst waarna opening met Klankontspanning
10.15 uur Yogales ondersteund door hoogwaardige klankschalen en Aromatherapie
11.30 uur Yoga Nidra ondersteund door klankschalen en Aromatherapie
12.00 uur speciaal afgestemde kruidenthee en verantwoorde maar lekkere snack
12.30 uur einde

Locatie en Kosten:
Waar?
Zuiderlicht te Breda
Wanneer?
18 juni 10.00 uur tot 12.30 uur
Kosten?
€ 22 voor al het bovengenoemde!

Aanmelden
Wil jij je graag aanmelden voor dit heerlijke evenement dat we speciaal voor jou hebben ontwikkeld? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je krijgt van ons binnen 24 uur een bevestigingsmail.

***

Advertisements